Onderneem
dicht bij de zaken

Roelevard: dat is ondernemen in een knap staaltje architectuur in het centrum van Roeselare. Het is de plek om gezien te worden en succesvol zaken te doen. De unieke look-and-feel, sterke visibiliteit, centrale ligging en vlotte bereikbaarheid tillen je onderneming letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Kies jouw plek om te ondernemen

Download brochure

Met een divers aanbod aan kantoor- en handelsruimtes biedt Roelevard kansen voor elke ondernemer. Je vindt er dan ook gegarandeerd een nieuwe thuis voor je zaak. Of je nu in de dienstensector actief bent, een kleine of grote onderneming runt of een vrij beroep uitoefent. 

Download brochure

Bronze Lux
roelevard-lr-33-2.jpg

Lux

Lux valt op door zijn uitgesproken identiteit, tijdloze klasse en spel met natuurlijk daglicht. Als ondernemer geniet je mee van de prestigieuze uitstraling, een prachtig zicht op het Stationsplein en de mogelijkheid om je zaak zelf vorm te geven binnen het kader van een bijzonder gebouw.

Ondernemen in Lux:

  • Units van 105 m² tot 645 m²
  • Mogelijkheid om units samen te voegen tot 4.000 m²
  • Keuze tussen kopen of huren

Download voorbeeldplannen

roelevard-roeselare-appartementen-lux.jpg
roelevard-roeselare-kantoren-handelsruimtes.jpg

Bronze

De units van Bronze bevinden zich middenin de heerlijke Roeselaarse stadsdynamiek. Als ondernemer richt je er je zaak in binnen een commercieel aantrekkelijk kader. Mensen wandelen beschut langs je zaak. Het glas van vloer tot plafond garandeert een maximale lichtinval en visibiliteit. De vitrines wachten enkel nog op jouw persoonlijke en creatieve invulling.

Ondernemen in Bronze:

  • Units van 95 m² tot 290 m²
  • Keuze tussen kopen of huren
  • Afgewerkte oplevering

Download voorbeeldplannen

UPDATE 02/06/2021 

Bouw Roelevard schiet uit de startblokken 

De symbolische eerste spade voor Roelevard zit in de grond! Steenoven en ION gaven gisteren samen met Roeselaars burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle het officiële startschot van de werken.

Het nu al iconische project zal vroeger klaar zijn dan eerst gepland. Als alles goed gaat, dan worden de eerste kantoor- en handelsruimtes al eind volgend jaar opgeleverd, de appartementen volgen in 2023. Ondertussen is 35% van zowel de appartementen als de commerciële ruimtes al verkocht.

roelevard-persmoment-7.jpg
roelevard-roeselare-overzicht2.jpg

Daarom kies je voor Roelevard

Roelevard toont hoe je een sterke architectuur en een duidelijke visie op duurzaamheid combineert met een centrale ligging in de stad en aandacht voor mobiliteit. Het is de ideale werkplek om successen te oogsten.

Roelevard is een baken voor elke onderneming die wil zien en gezien worden. Kom jij mee ondernemen?

Download brochure

1. Toparchitectuur

Boost je
bedrijfsimago

Roelevard is een ontwerp van het gerenommeerde Noorse architectenbureau Snøhetta in samenwerking met B2Ai uit Roeselare. Die Scandinavische identiteit komt terug in dit project. Gezelligheid, duurzaamheid, tijdloos design en kwaliteit verenigen zich tot een staaltje innovatieve architectuur met een unieke look-and-feel.

De twee gebouwen oefenen een enorme aantrekkingskracht uit. Een nieuwe wind die mensen, buurten en verschillende stadsfuncties zoals wonen, werken en winkelen verbindt. Het resultaat is een buitengewoon innovatieve blik op de toekomst van de stad. Roelevard is zuurstof voor Roeselare, voor de bewoners en voor het bijzondere ondernemersklimaat.
 

Snohetta         B2AI

roelevard-roeselare-duurzaamheid.jpg

2. Duurzaamheid

Onderneem in een groen kader

Roelevard is een project met ambitie: een vooruitstrevend, duurzaam ondernemersklimaat creëren in het centrum van de stad. Op de site heeft duurzaamheid vele gezichten.

“Duurzame architectuur heeft een positieve invloed op de productiviteit en op het stressniveau van werknemers." 

1. C02-neutraal
Het volledige project is aangesloten op het Roeselaarse warmtenet van MIROM. Een groen alternatief voor traditionele verwarmingstechnieken waarbij restwarmte uit afvalverbranding gebruikt wordt. Een duurzame methode die in Scandinavië al decennialang wordt toegepast. Je stoot geen CO2 uit en schrijft zo mee aan het klimaatverhaal.

2. Werkcomfort
De balans tussen architectuur en omgeving en tussen binnen en buiten creëert een optimaal gebruik van ruimtes. Het resultaat: tijdloze architectuur en eindeloos veel werkcomfort.

3. Microsamenleving
Duurzaamheid spreekt ook uit de nabijheid van functies. Wonen, werken en winkelen, dat is Roelevard. Het resulteert in minder tijdverlies, een hogere productiviteit en een betere leef- en werkkwaliteit.

4. Vergroenen
Het terrein en de daken zijn beplant met zorgvuldig uitgekozen groen. Werken met uitzicht op groen heeft een positieve impact op het welzijn en stressniveau van werknemers.

roelevard-lr-2.jpg
roelevard_kaartje.jpg

3. Mobiliteit en ligging

Scoor in de war for talent

Mobiel zijn is tijd winnen. En tijd creëren, is precies wat Roelevard wil doen. De site is dan ook vlot bereikbaar, of je nu te voet, met de wagen of het openbaar vervoer komt. Bovendien zijn er heel wat bloeiende zaken vlakbij, geschikt voor zakenlunches of een informele babbel na de uren. In Roelevard werk je in het levendige epicentrum van de stad. 

  • Trein en bus op wandelafstand
  • Hotspots binnen handbereik
  • Parkeer onder de site en in de directe omgeving

 

Beleef Roelevard in 3D

De unieke features van Roelevard digitaal ontdekken? Dat kan!

In ons infokantoor nemen we je met een indrukwekkend videoscherm en een interactieve touch table mee naar deze nieuwe site die Roeselare en jouw zaak een boost zal geven.

Laat je meeslepen in het totaalverhaal van Roelevard en maak nu een afspraak via het contactformulier

beeld-3d.jpg
roelevard-roeselare-ondernemen-bronze.jpg

Wens je meer informatie?

Type aanvraag
Download brochure
Afspraak maken
Download plannen
Stel een vraag