Ga voor zekerheid en investeer in dé eyecatcher van Roeselare

Investeer in zekerheid door te investeren in vastgoed

Met een aantal unieke voordelen die bankproducten en obligaties zoals de staatsbon niet bieden, is en blijft investeren in vastgoed een solide belegging. Naast de maandelijkse huurinkomsten die je voor je appartement krijgt – die bovendien jaarlijks geïndexeerd kunnen worden – biedt vastgoed ook een meerwaarde op lange termijn in geval van verkoop.

Vijf redenen om te investeren in Roelevard

01 - Toplocatie in het centrum vlak bij openbaar vervoer en invalswegen
Roelevard is centraal gelegen in een levendige buurt naast het station van Roeselare, een ambitieuze stad in volle groei. Hier woont men op wandelafstand van het openbaar vervoer, het stadscentrum met al haar troeven én verschillende invalswegen zoals de E403.
02 - Zorgeloos investeren in een bloeiende verhuurmarkt
Zorgeloos investeren in een project zonder keuzestress? In Roelevard werden de keuzes met betrekking tot het interieur en de afwerking reeds voor je gemaakt. Bovendien geniet je van de mogelijkheid om met een rentmeester samen te werken die instaat voor het all-in beheer en de verhuurservice van jouw investeringspand. ‘Zo word je volledig ontzorgd en geniet je van een zorgeloze belegging op een bloeiende verhuurmarkt.
03 - Hoogwaardige, kwalitatieve afwerking

Met architectuur van het gerenommeerde Noorse architectenbureau Snøhetta en het lokaal verankerde B2Ai, voorziet Roelevard de stad niet alleen van een knap staaltje architectuur, maar ook van een diversiteit aan de woon -en werkgelegenheden. Roelevard vormt een ongeziene synergie van architectuur en omgeving, met bijzondere aandacht voor omgevingsaanleg en een kwalitatieve afwerking. Dit resulteert in een betere leef, werk -en woonkwaliteit voor bewoners én bezoekers.

04 - Sterke duurzaamheidsambitie
In Roelevard zetten we sterk in op duurzaam en energiezuinig wonen, wat resulteert in maximale levenskwaliteit. Bewoners verwarmen op een CO2-neutrale manier via het stadswarmtenet van MIROM. Het vele groen dat wordt aangelegd en de bijzondere aandacht voor de omgevingsaanleg maken het hier aangenaam wonen.
05 - Groot meerwaardepotentieel
De stationsbuurt werd én wordt de komende jaren steeds verder opgewaardeerd met de aanleg van groen, speelpleinen, sportfaciliteiten, de Trax-site, de aanleg van wandelpaden en meer. De stad zet maximaal in op het vernieuwen van deze levendige buurt.

De investerings­mogelijkheden in Roelevard

Investeren in Bronze

Bronze is het kleinschaligere gebouw van de twee in Roelevard, met voornamelijk tweeslaapkamerappartementen in zijn aanbod met uitzicht op het binnenplein van het project. De units van Bronze verlenen zich perfect als investeringsproduct.

Opportuniteiten in de kijker

Investeren in LUX

Lux is een blikvanger van formaat met een grote aantrekkingskracht, ook voor investeerders. Deze toren van 46 meter hoog straalt tijdloze klasse uit. Met een aanbod dat bestaat uit een, twee -en drieslaapkamerappartementen die baden in natuurlijk licht en afgewerkt zijn met de grootste aandacht voor het comfort en welzijn van zijn bewoners, biedt investeren in deze architecturale parel alleen maar voordelen.

Investeren in de handelspanden van Roelevard

De handelspanden van Roelevard bevinden zich op een toplocatie, op de kruising tussen het station en de markt van Roeselare. Een plek met veel passage gegarandeerd én een perfecte bereikbaarheid. Een mooie investeringsopportuniteit!

Meer informatie aanvragen

Brochure
downloaden

Afspraak
maken

Vraag
stellen

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Roelevard? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de projectbrochure in je mailbox.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?

T. +32 (0)51 26 84 00
E. info@roelevard.be

Maak een afspraak

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?

T. +32 (0)51 26 84 00
E. info@roelevard.be

Stel een vraag

Stel hier een vraag en wij bezorgen jou snel een antwoord.

Heb je vragen of vind je iets niet duidelijk?

T. 0477 80 61 11
E. info@ion.be