Investeer in de eyecatcher van Roeselare

Op zoek naar een zorgeloze investering?

Wie een appartement koopt in Roelevard als investering, geniet van een zorgeloze belegging dankzij het concept van verhuurgarantie. Wat dat precies inhoudt? Wij garanderen je huurinkomsten voor een vooraf bepaalde, vaste periode. Meer weten? Laat je gegevens achter op het contactformulier onderaan deze pagina.

Vijf redenen om te investeren in Roelevard

01 - Optimale ligging in het centrum vlak bij openbaar vervoer en invalswegen

Roelevard is centraal gelegen in een levendige buurt naast het station van Roeselare, een ambitieuze stad in volle groei. Hier woont men op wandelafstand van het openbaar vervoer, het stadscentrum met al haar troeven én verschillende invalswegen zoals de E403. 

02 - Grote vraag naar kwalitatief huuraanbod in de regio

Tussen 2021 en 2022 stegen de prijzen voor appartementen in Roeselare met maar liefst 16% (bron: Vastgoedbarometer). Hier investeren in nieuwbouwappartementen blijft dus een slimme zet.

03 - Iconische architectuur en een hoogwaardige, kwalitatieve afwerking

Met architectuur van het gerenommeerde Noorse architectenbureau Snøhetta en het lokaal verankerde B2Ai, voorziet Roelevard de stad niet alleen van een knap staaltje architectuur, maar ook van een diversiteit aan de woon -en werkgelegenheden. Roelevard vormt een ongeziene synergie van architectuur en omgeving, met bijzondere aandacht voor omgevingsaanleg en een kwalitatieve afwerking met hoogwaardige materialen. Dit resulteert in een betere leef, werk -en woonkwaliteit voor bewoners én bezoekers.

04 - Sterke duurzaamheidsambitie

In Roelevard zetten we sterk in op duurzaam en energiezuinig wonen, wat resulteert in maximale levenskwaliteit. Bewoners verwarmen op een CO2-neutrale manier via het stadswarmtenet van MIROM, wat resulteert in een lage energiefactuur voor je huurders. Het vele groen dat wordt aangelegd en de bijzondere aandacht voor de omgevingsaanleg maken het hier aangenaam wonen.

05 - Zorgeloos investeren in een project met groot meerwaardepotentieel

In Roelevard investeer je zorgeloos, en niet enkel dankzij het concept van verhuurgarantie. De keuzes met betrekking tot het interieur en de afwerking werden reeds voor je gemaakt. Verder geniet je van de mogelijkheid om met een rentmeester samen te werken die instaat voor het all-in beheer en de verhuurservice van jouw investeringspand. Zo word je volledig ontzorgd en geniet je van een zorgeloze belegging op een bloeiende verhuurmarkt.  

De stationsbuurt werd én wordt de komende jaren steeds verder opgewaardeerd met de aanleg van groen, speelpleinen, sportfaciliteiten, de Trax-site, de aanleg van wandelpaden en meer. De stad zet maximaal in op het vernieuwen van de buurt. De omgeving ondergaat een transformatie, wat zorgt voor zicht op meerwaarde. 

De investerings­mogelijkheden in Roelevard

Investeren in Bronze

Bronze is het kleinschaligere gebouw van de twee in Roelevard, met voornamelijk tweeslaapkamerappartementen in zijn aanbod met uitzicht op het binnenplein van het project. De units van Bronze verlenen zich perfect als investeringsproduct.

Opportuniteiten in de kijker

Investeren in LUX

Lux is een blikvanger van formaat met een grote aantrekkingskracht, ook voor investeerders. Deze toren van 46 meter hoog straalt tijdloze klasse uit. Met een aanbod dat bestaat uit een, twee -en drieslaapkamerappartementen die baden in natuurlijk licht en afgewerkt zijn met de grootste aandacht voor het comfort en welzijn van zijn bewoners, biedt investeren in deze architecturale parel alleen maar voordelen.

Investeren in de handelspanden van Roelevard

De handelspanden van Roelevard bevinden zich op een toplocatie, op de kruising tussen het station en de markt van Roeselare. Een plek met veel passage gegarandeerd én een perfecte bereikbaarheid. Een mooie investeringsopportuniteit!

Meer informatie aanvragen

Brochure
downloaden

Afspraak
maken

Vraag
stellen

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Roelevard? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de projectbrochure in je mailbox.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?


T. +32 477 80 61 11
E. info@roelevard.be

Maak een afspraak

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?


T. +32 477 80 61 11
E. info@roelevard.be

Stel een vraag

Stel hier een vraag en wij bezorgen jou snel een antwoord.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?


T. +32 477 80 61 11
E. info@roelevard.be