start werken Roelevard

De symbolische eerste spade voor Roelevard zit in de grond! Steenoven en ION gaven gisteren samen met Roeselaars burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle het officiële startschot van de werken.

Het nu al iconische project zal vroeger klaar zijn dan eerst gepland. Als alles goed gaat, dan worden de eerste kantoor- en handelsruimtes al eind volgend jaar opgeleverd, de appartementen volgen in 2023. Ondertussen is 35% van zowel de appartementen als de commerciële ruimtes al verkocht.

“Twee aspecten maken dit project uniek. Eerst en vooral is het een samenwerking van Belgische architect B2Ai en Noorse architect Snøhetta. Dat zie je in de golvende architectuur van het project die toch wel zeer kenmerkend is. Anderzijds is er ook een vrij unieke landschapsarchitectuur. Doordat we wonen en werken combineren zal Roelevard overdag én ‘s avonds bruisen van het leven, het word een echte landmark in Roeselare”, zegt CEO Davy Demuynck van ontwikkelaar ION.

De Roelevard Gazet

Altijd het gevoel dat je als laatste op de hoogte bent van de nieuwtjes? Wacht niet langer! Schrijf je in en krijg als eerste de nieuwtjes in je mailbox over Roelevard.

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Roelevard? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de projectbrochure in je mailbox.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?


T. +32 477 80 61 11
E. info@roelevard.be