Reuzenrad Roeselare

Tijdens de eindejaarsfeesten van ‘21 kon je Stad Roeselare vanop ongeziene hoogte bewonderen. De Rodenbachstad kreeg er bezoek van het spectaculaire Europa Rad. Mensen konden genieten van idyllische vergezichten over de stad vanop 38 meter hoogte dankzij de komst van de bijzondere attractie.


Binnenkort verwelkomt Stad Roeselare alweer een nieuwe eyecatcher die ook kan tellen: het project Roelevard dat ontwikkeld wordt door ION en Steenoven. Ook van hieruit zullen mensen kunnen genieten van een spectaculair vergezicht over het feeërieke stadsleven. Wie zich bovenaan het reuzenrad bevond, zat op gelijke hoogte met de elfde verdieping van het project Roelevard. In totaal telt het gebouw twaalf verdiepen, met in zijn totaliteit een hoogte van 46 meter. Wie binnenkort intrekt in de woontoren, zal ongetwijfeld genieten van het beste zicht over de stad in een luxueuze woonst.

Interesse in een appartement met spectaculair zicht? Ontdek meer!

De Roelevard Gazet

Altijd het gevoel dat je als laatste op de hoogte bent van de nieuwtjes? Wacht niet langer! Schrijf je in en krijg als eerste de nieuwtjes in je mailbox over Roelevard.

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Roelevard? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de projectbrochure in je mailbox.

Heb je vragen of begrijp je iets niet?


T. +32 477 80 61 11
E. info@roelevard.be